Bab Styling maakt het verschil

Als verkoopstylist help ik u uw woning zo goed mogelijk klaar te maken voor de verkoop met als doel: een snelle verkoop tegen de beste prijs!

Verkoopstyling werkt!

Negen op de tien mensen vinden het lastig om door uw persoonlijke inrichting heen te kijken. Ik help u om van uw thuis een huis te maken dat een zo breed mogelijk publiek aanspreekt. Kopers krijgen zo een blank canvas aangeboden, waardoor zij zichzelf makkelijker kunnen identificeren met uw woning. Ik speel in op de sterke punten van uw woning en creëer licht, rust en ruimte – precies wat de meeste kopers zoeken.

… en wat krijgt u ervoor terug?

Onderzoek van het Landelijk Netwerk Verkoopstylisten® toont aan dat een woning die op professionele wijze verkoopklaar is gemaakt binnen één week tot drie maanden verkoopt. Dat in tegenstelling tot de gemiddelde verkooptijd van 428 dagen. Hoe sneller uw woning is verkocht, hoe sneller u kunt doorgaan met de plannen voor uw volgende woning. Mogelijke dubbele maandlasten en kostbare prijsverlagingen kunnen worden voorkomen.

In een uurtje voor elkaar

Zit u met een korte vraag of twijfelt u over hoe u het één of ander het beste kunt aanpakken in uw interieur? Heeft u behoefte om hierover te sparren met een professional? Dat kan. Boek mij in voor een koffieuurtje vanaf 95,00 euro en we gaan samen kijken naar uw meest inspirerende oplossing. Daarna stuur ik u de tips per mail.

Verkoopstyling op maat

Voor 75,00 euro per uur neem ik alles voor u uit handen. Afhankelijk van uw specifieke wensen en behoefte kan ik hiervoor een offerte op maat maken.

Haal het maximale resultaat uit uw huis!

kamagra 100mg